tirsdag 29. mars 2011

Om nedlegging av Nord Norge, men mest om idioter..

Av og til – og gjerne helt uten forvarsel – kommer en idiot til verden..
De vokser på trær, og om en går forbi idiot-treet, kan en til enhver tid se dem henge der..
En vet aldri hvilken av dem som løsner og – som ved et trylleslag – plutselig blir en del av samfunnet.. Aller, aller øverst på idiot-treet henger de dummeste av dem alle, og idet de løsner og faller mot bakken, slår de hodet i hver eneste grein på tur ned, slik at de for all framtid er redningsløst fortapt – hva intelligens angår..
Stort sett fordeles disse skapningene jevnt i samfunnet og i alle yrkesgrupper; noen blir ansatt i Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet, noen blir spaltister i Morgenbladet, noen blir initiativtakere og ansvarlige redaktører i den flerkulturelle avisen Utrop – og noen blogger på Aftenpostens nettsider:


Jeg skal ikke si noe om selve innholdet i denne Majoran Vivekananthans blogginnlegg, det er det ikke verdt – linken er der, du kan gå inn å lese det selv. Jeg begrenser meg til å understreke mannens totale mangel på kunnskap om og forståelse av det landet han bor i. Regn det for understreket!

Det jeg derimot vil si noe om, er hvor oppgitt jeg blir over enkelte menneskers (og ja, det er mister Vivekananthan jeg mener) evne til å drite i eget reir:

Etter at dette (hans, altså, ikke mitt) blogginnlegget har gått sin ”seiersgang” over internett, sitter samtlige av dem som trives best i mørkeblå og brune politiske understrømmer, og gnir seg ekstatisk i hendene..
”Vi hadde rett” sier de, og veksler ekstremistenes ariske blikk,, ”de skulle aldri ha fått kommet over landegrensene” sier de, og prøver fortvilet å finne ut hvor landegrensene går..

Greia er, at disse individene – som nok helst burde oppholdt seg i et eller annet tre der de kunne sitte og spille Banjo for seg selv – dessverre har eksistert i dette landet i evigheter,
men vi har kunnet til dels ignorere dem, fordi de ikke har støtte nok ellers i samfunnet..

Men så kommer de over slike utspill som dette.. og de slår opp i fremmedordboka og smiler og leser så øyet blir stort og vått.. og de ser at de får støtte.. uttalt støtte fra alle disse gnomene som sitter på gutterommet (eller jenterommet, bevares; jenter har like stor rett til å være komplette idioter som gutter har) og gjemmer seg bak tastatur og fremmedfrykt og mangel på kunnskap.. uttalt støtte fra tidvis enkle Nord Norske sjeler, som blir forbannet over å ha blitt omtalt som samer og reineiere og snyltere og ubrukelige og Gud vet hva…
Og så kommer dette utspillet tett oppunder valget, slik at ”alle” partier som vil spille på fremmedfrykt har fått så vel sølvfat som andre serveringsartikler breddfull av argumenter..

Kjære, kjære Majoran.. Tillat meg å spørre: HVA I HELVETE TENKER DU PÅ?!?!?!
Er du så dum, eller spiller du bare? Dersom du dømmer Norges befolkning uten å sette deg inn i fakta, hva får deg da til å tro at disse evneveike, hobbynazistene gidder å sette seg inn i fakta om deg? Klarer du på ingen måte å fatte at du drar andre – fornuftige og produktive – innvandrere med deg i fallet?

Én ting er sikkert: Hadde jeg vært innvandrer i Norge, så hadde jeg tatt et godt tak rundt nakken på det dævelskapet som er Majoran Vivekananthan, tatt rennfart og sprunget ham lukt inn i helvete..
(Gjør det, gjør det, gjør det!!!)

7 kommentarer:

 1. haha, huff, e så eni me dæ at d svir bittelitt. Slutten på inlegge ditt e genialt Wanja:)

  SvarSlett
 2. Dritbra Wanja!!Trur ae tissa baere litegranne i buksa saa mye flirte ae

  SvarSlett
 3. hehe.. bra d bare va litt, da... ;)

  SvarSlett
 4. Tenker han har gjort det selv allerede... Altså sprunget seg lukt inn i innerste helvete!
  Hadde glemt hvor dyktig du er til å skrive, vil ha mer;-) Fiiine, flinke pia!!

  SvarSlett
 5. Som nordlending og en del av en minoritet i det her landet føle æ mæ fornærma, trødd på og stigmatisert. Æra mi står på spill og min familie e blitt spøtta på. Æ forlange politiske støtteerkleringe og fordømmelse fra media med en steike. Ikkje glem at hadde det ikkje vært for folk som oss så hadde det ikkje vært folk i nord-norge. Vi bor på en plass søringan ikkje vil sette sine pedikyrerte føtter. Kem fan skulle bært fesken først i land og så sørover hadde det ikkje vært for sånne som oss?? Vi va buffern for søringan under den kalde krigen. Vi va russeran sin kanonføde og hadde kommet til å blitt sendt til de evige jaktmarker først. I dag e vi buffern for snøflak på størrelse med en gjennomsnittelig granatsplint. Snakk om jævla utakknemmlighet. Det må da være nokka offentlig støtte vi kan få for det her??

  Nei fan nu går æ ut å brenn et flagg eller tenn fyr på en bil - dersom æ klare å få fyr på primusen i snøskavla på yttersida

  SvarSlett
 6. Hanne: takk, d bli nok påfyll etterhvert.. ;)
  Kjetil: hahaha! du skulle jammen skrive blogg sjøl, du...!! =)

  SvarSlett