fredag 20. januar 2012

Sånn fra én straks middelaldrende hurpe til en annen... (eller: oss megger imellom)

Jeg vil - sånn for the record - opplyse om at jeg seint i går kveld fikk en mail fra en Fb-venn, som opplyste om at hun hadde delt - og kommentert - den linken som i voldsom grad forårsaket diskusjoner og synsinger etter gårdagens blogginnlegg... Hun fortalte at hun etterhvert også hadde slettet den (linken, altså) fordi hun syntes det hele tok av og ble for voldsomt.. ...og at hun - idet hun innså at innslaget var ment humoristisk - hadde ledd av det hele.

Det jeg synes er flott med dette - og dermed vurderer det dit hen at det fortjener plass her i bloggen - er at hun tok sitt ansvar som voksen alvorlig; hun kontaktet gjeldende far - og meg (!) som slett ikke har krav på verken unnskyldninger eller forklaringer, i og med at jeg faktisk bare er en høyst amatørmessig synser og mener, som skriver like mye for meg selv som for andre - og hun ordnet opp i det hele. Hun stod for sine meninger med tanke på hva hun synes er ok for en 17-åring å få lov til (noe jeg nok kan være enig med henne i, men som vel er en ganske annen diskusjon), men var klokkeklar på at den vendingen det hele hadde tatt ikke var greit. ...og det er, var og vil fortsette å være mitt poeng med dette etterhvert så famøse innlegget: det er ikke greit. Uansett hvem det er, men SPESIELT når det er barn: mobbing er ikke greit.

Og dette tok hun kontakt for å diskutere.
På mail. Ansikt til ansikt. Uten dekke av anonymitet.
Tøft!
Slikt står det respekt av.

Jeg tar av min imaginære hatt og utnevner vedkommende til januar 2012s absolutte superhurpe - og DET, mine venner, er en ærestittel!!!

1 kommentar: